CCST maakt werken eenvoudiger sinds 1982

CCST gelooft in de kracht van automatisering en vereenvoudiging.
Voor de KMO's staan we klaar met IT-oplossingen om de dagelijkse telewerk frustraties weg te nemen.
En dat met het eeuwige motto: de dingen moeten eenvoudiger kunnen.
Eenvoud staat voor efficiëntie, dit zeker in tijden van telewerk.

Onze visie: het moet eenvoudiger kunnen

Eenvoud is de rode draad doorheen het werk van CCST, van de oplossingen die we aanbieden tot de manier waarop we met onze klanten omgaan. Om onze visie bij elke klant waar te maken, streven we altijd de volgende waarden na.
 

  • Pak het onderliggende probleem aan

Wie met Excel werkt, durft al eens een formule vergeten. Best vervelend als het snel moet gaan. Maar wat is het onderliggende probleem van die vergetelheid? Van wanneer dateert uw laatste opleiding? Moeten de belangrijkste formules nog eens opgefrist worden? CCST zoekt samen met u naar een structurele oplossing voor wat op het eerste gezicht een oppervlakkig probleem lijkt.
 

  • Spreek mensentaal

Haakt u bij IT af wanneer u teveel gesofisticeerde vaktermen naar uw hoofd geslingerd krijgt? Dat begrijpen we. Daarom doet CCST de uitleg altijd in begrijpelijke taal. Zo weet u niet alleen dat het werkt, maar ook hoe het werkt.
 

  • Streef naar zelfredzaamheid

Onze laagdrempelige aanpak heeft als doel dat u in de toekomst zoveel mogelijk zelf IT-problemen kan oplossen. Daarom zetten we heel hard in op begeleiding van onze klanten, vanop afstand. Een zelfredzame klant is een tevreden klant.

Onze missie: efficiënter en productiever werken!

Automatisering en vereenvoudiging leiden samen tot een werkomgeving waarin efficiëntie en productiviteit de hoogte in schiet.

Beeld u in dat u geen tijd meer verliest met nodeloos zoeken naar bestanden die hopeloos verspreid staan.

Dat u dezelfde gegevens niet meer tot in den treure moet intoetsen.

Dat door het verkleinen van  foutenmarges de bijhorende frustraties verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Automatiseren sinds 1982

Het is 1982 wanneer bij Leo De Bie de vonk voor automatisatie en vereenvoudiging overslaat. Bij zijn werk in de scheepsherstelling komt hij in aanraking met industriële automatisatie. Daar wordt het zaadje geplant: de dingen moeten eenvoudiger kunnen.

Het is ook de periode waarin de digitale revolutie in een stroomversnelling geraakt. Bill Gates schrijft geschiedenis met Microsoft, en Leo besluit om zijn passie voor vereenvoudiging in de IT-sector na te jagen. Eerst als hobbyproject, maar dat loopt - zoals dat wel eens gebeurt met hobby's - volledig uit de hand. Vanaf 1990 gaat hij als zelfstandige aan de slag. 

Leo heeft nu 30 jaar ervaring in kantoorautomatisatie, databekabeling, netwerkinfrastructuur en algemene ondersteuning op vlak van IT. Daarnaast leeft hij zich uit met zijn andere passie: klarinet. Leo geeft ook muziekles.

OOK EFFICIËNTER WERKEN?